03-6188 7504     seriah@serialhuda.edu.my  |  kew@serialhuda.edu.my

Lawati laman sosial kami  

Kaedah Pembayaran

PROSEDUR PEMBAYARAN YURAN PERSEKOLAHAN

SEMUA YURAN PERSEKOLAHAN HENDAKLAH DIBAYAR MELALUI BANK. BAYARAN SECARA TUNAI TIDAK DITERIMA. PROSEDUR INI DIBUAT BAGI PENAMBAHBAIKAN SISTEM KEWANGAN SEKOLAH DAN PENGURUSANNYA.

BERIKUT ADALAH JENIS-JENIS YURAN SEKOLAH INI DAN AKAUN BANK YANG DIGUNAKAN:

Table

Description automatically generated

TUAN/PUAN ADALAH DINASIHATKAN SUPAYA MENGENAL PASTI TUJUAN BAYARAN MENGIKUT JADUAL DI ATAS SEBELUM MEMBUAT PEMBAYARAN UNTUK MENGELAKKAN KESILAPAN.

SILA TULIS NAMA ANAK DAN TUJUAN PEMBAYARAN SETELAH MEMBUAT BAYARAN. SERAHKAN DOKUMEN BAYARAN KE PEJABAT SEKOLAH DENGAN SEGERA SAMA ADA DENGAN TANGAN ATAU WHATSAPP DI NO 018-299 4694 @ FAX DI NO 03-6189 4051 ATAU E-MEL DI ALAMAT KEW@SERIALHUDA.EDU.MY SEBAGAI BUKTI PEMBAYARAN UNTUK DIREKODKAN OLEH PIHAK SEKOLAH.

PERINGATAN: UNTUK MAKLUMAN SEKIRANYA PIHAK SEKOLAH TIDAK MENERIMA DOKUMEN BAYARAN TERSEBUT, PIHAK SEKOLAH BERANGGAPAN BAHAWA TUAN/PUAN MASIH BELUM MEMBAYAR YURAN PERSEKOLAHAN ANAK TUAN/PUAN.

SEMUA YURAN BULANAN PERLU DIJELASKAN PADA ATAU SEBELUM 7HB SETIAP BULAN.YURAN TAHUNAN BOLEH DIBUAT SECARA SEKALIGUS ATAU DENGAN 2 KALI ANSURAN.ANSURAN PERTAMA SEHINGGA 31 DISEMBER 2020 DANANSURAN KEDUA PADA ATAU SEBELUM 31 MEI 2021.

PROSEDUR BAYARAN YURAN PERSEKOLAHAN DAN LAIN-LAIN:

Table

Description automatically generated

[learn_press_profile]